Åsätra Mark Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Åsätra Mark Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Åsätra Mark Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åsätra Mark Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åsätra Mark Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Åsätra Mark Aktiebolag ska trivas.

Åsätra Mark Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mark-, trädgårds-, byggnads- samt anläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åsätra Mark Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Åsätra Mark Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Åsätra Mark Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2701967.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åsätra Mark Aktiebolag är Andersson, Jan Ingvar Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Annika Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Åsätra Mark Aktiebolag har 556502-8379 som sitt organisationsnummer.