Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag ska trivas.

Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och informationsteknologi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54086711.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag är Johansson, Sven Martin Eddie som är född 1949 och har titeln VD, Johansson, Sven Martin Eddie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Monica Solveig som är född 1947 och har titeln Suppleant, Laurell, Karin Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Eddie Johansson IT Konsult Aktiebolag har 556508-0354 som sitt organisationsnummer.