Flaggamera Britta Sahlin AB

Stockholms län

Information

Flaggamera Britta Sahlin AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Flaggamera Britta Sahlin AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flaggamera Britta Sahlin AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Flaggamera Britta Sahlin AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-04-13. Men sedan 1995-01-01 så har Flaggamera Britta Sahlin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Katarinav. 22, 184 51, Österskär. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flaggamera Britta Sahlin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54063642.

Österåker arbetar för att företag som Flaggamera Britta Sahlin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flaggamera Britta Sahlin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet skall vara att utveckla, marknadsföra och försälja drakar, windsocks, vindsnurror, och liknande produkter till leksaks-, sport- och trädgårdshandeln samt att verka konsulterande inom företagsutveckling och företagsledning inom livsmedels- och förpacknings- coh specialvaruhandeln.

Firmatecknare för Flaggamera Britta Sahlin AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flaggamera Britta Sahlin AB och det är följande personer, Sahlin, Britta Louise Estella som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Sven Arne som är född 1938 och har titeln Suppleant, Broman, Åke Erik Ejnar som är född 1931 och har titeln Revisor, Åke Broman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flaggamera Britta Sahlin AB är 556512-6082.