Robert Saberski Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och distribution inom detaljhandelsområdet avseende konsumentvaror inom petroleumhandeln och fast-food inklusive konsultation och uthyrningsverksamhet samt äga och förvalta värdepapper, därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Robert Saberski Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Robert Saberski Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1995-06-14 så skapades Robert Saberski Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Robert Saberski Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Robert Saberski Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556514-4051 är organisationsnummret för bolaget som finns i Österåker.

Just nu är Robert Saberski Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Robert Saberski Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54400360 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Robert Saberski Konsult Aktiebolag är Saberski, Robert Siegbert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Saberski, Gun-Britt Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .