Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag ska trivas.

I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4461315.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Bernt Folke -Mattsson, Björn Ingemar.

De som är på något sätt har med Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag är Mattsson, Bernt Folke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Björn Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Agneta Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Mattsson, Sirpa Irmeli som är född 1960 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Babs Bygg i Roslagen Aktiebolag har 556524-6344 som sitt organisationsnummer.