Locomotora Aktiebolag

Stockholms län

Information

Locomotora Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Locomotora Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Locomotora Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Locomotora Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Locomotora Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Locomotora Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Glimmerv. 10, 191 62, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-929209.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Locomotora Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Locomotora Aktiebolag har idag 556535-6051 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Locomotora Aktiebolag

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av levande smådjur, foder och utensilier och därmed förenlig verksamhet.

I Locomotora Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Peter Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Lindberg, Ann Maria Helena som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Peter Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sten, Håkan Erik som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .