Cittraverkstaden i Norrtälje AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bilverkstad jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cittraverkstaden i Norrtälje AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Cittraverkstaden i Norrtälje AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1996-11-11 så skapades Cittraverkstaden i Norrtälje AB och företaget är har F-skattsedel Cittraverkstaden i Norrtälje AB har haft det sedan 1997-01-01.

Cittraverkstaden i Norrtälje AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556535-7000 är organisationsnummret för företaget som finns i Österåker.

Just nu är Cittraverkstaden i Norrtälje AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Cittraverkstaden i Norrtälje AB så går det att nå dem via telefon på 0176-18565 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cittraverkstaden i Norrtälje AB är Isosalo, Martti Juhani som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Isosalo, Mika Juhani som är född 1971 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .