Smedby Säteri AB

Stockholms län

Information

Smedby Säteri AB är ett bolag som finns i Österåker. I Smedby Säteri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tennström, Rolf Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Tennström, Ylva Katarina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Tennström, Carl Alexander som är född 1975 och har titeln Suppleant, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Smedby Säteri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Smedby Säteri AB på telefon 08-54085509.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i företagsledning, utbildning, hälso- och sjukvård, konst, konsthantverk och antikviteter, förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva finansiell verksamhet med undantag av sådan verksamhet som avses i lag om kreditmarknadsbolag och lag om bankrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Smedby Säteri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Smedby Säteri AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Smedby Säteri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Smedby Säteri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Smedby Säteri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tennström, Rolf Göran -Tennström, Ylva Katarina

Smedby Säteri AB har 556540-6773 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.