Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med herr-, dam- och barnekipering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1997-10-08 så skapades Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556546-2131 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54067380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Algot Strömbergs Kläder Aktiebolag är Jansson, Morgan Lennart som är född 1948 och har titeln Likvidator, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .