MAVAR/Leverera AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och MAVAR/Leverera AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och MAVAR/Leverera AB är ett av dem. Statusen för MAVAR/Leverera AB är att Bolaget är aktivt.

MAVAR/Leverera AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-10-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som MAVAR/Leverera AB ska trivas.

I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och agenturverksamhet riktad mot samtliga marknader inom dagligvaruhandeln samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MAVAR/Leverera AB inte är momsregistrerat.

Idag är MAVAR/Leverera AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med MAVAR/Leverera AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54410670.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med MAVAR/Leverera AB är Elford, Hans Martin som är född 1949 och har titeln VD, Elford, Hans Martin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Elford, Ann Charlotta Carolina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Laurell, Karin Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

MAVAR/Leverera AB har 556546-7155 som sitt organisationsnummer.