Lingon & Blåbär International AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva agenturhandel med textilier, kläder och presentartiklar, äga och förvalta aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lingon & Blåbär International AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Lingon & Blåbär International AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1998-01-13 så skapades Lingon & Blåbär International AB och företaget är har F-skattsedel Lingon & Blåbär International AB har haft det sedan 1998-01-01.

Lingon & Blåbär International AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556550-5848 är organisationsnummret för företaget som finns i Österåker.

Just nu är Lingon & Blåbär International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lingon & Blåbär International AB så går det att nå dem via telefon på 08-54402250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lingon & Blåbär International AB är Höckerman, Jan Martin Wilhelm som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höckerman, Anna Marie Charlotte som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörding, Britt Jenny Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .