Palm Villas Instant Learning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Palm Villas Instant Learning Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Palm Villas Instant Learning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Palm Villas Instant Learning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Palm Villas Instant Learning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-06-26. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Palm Villas Instant Learning Aktiebolag ska trivas.

Palm Villas Instant Learning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och fösäljning av själv- instruerande och skräddarsydda företagsspel samt därtill hörande konsulttjänster och utbildningar i Sverige och utomlands.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Palm Villas Instant Learning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Palm Villas Instant Learning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Palm Villas Instant Learning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54069687.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hallgren, Erik Johan Wilhelm.

De som är på något sätt har med Palm Villas Instant Learning Aktiebolag är Hallgren, Erik Johan Wilhelm som är född 1960 och har titeln VD, Hallgren, Erik Johan Wilhelm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Enström, Liselott Helene som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Hans Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Bodil Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Palm Villas Instant Learning Aktiebolag har 556556-3169 som sitt organisationsnummer.