Scanditest Sverige AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Scanditest Sverige AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Scanditest Sverige AB är ett av dem. Statusen för Scanditest Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Scanditest Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-09-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Scanditest Sverige AB ska trivas.

Scanditest Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av instrument för insamling, bearbetning och presentation av mätresultat i samband med miljö- provning och mätning i industriella processer samt konsultationer i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scanditest Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Scanditest Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Scanditest Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54401956.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bertelsen, Knut Erling -Pettersson, Kurt Mikael.

De som är på något sätt har med Scanditest Sverige AB är Pettersson, Kurt Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Pettersson, Kurt Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertelsen, Knut Erling som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johannesson, Roar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kyte, Jostein som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Linde, Jan Edvard som är född 1937 och har titeln RevisorRevisor Jan E Linde AB som är född och har titeln Revisor, .

Scanditest Sverige AB har 556560-4385 som sitt organisationsnummer.