Louise Sömnad & Idé AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av symaskiner med tillbehör och andra hemelektroniska produkter, försäljning av sybehör, kursverksamhet med inriktning på sömnad samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom idka handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Louise Sömnad & Idé AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Louise Sömnad & Idé AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1998-11-17 så skapades Louise Sömnad & Idé AB och företaget är har F-skattsedel Louise Sömnad & Idé AB har haft det sedan 1999-01-01.

Louise Sömnad & Idé AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-3369 är organisationsnummret för företaget som finns i Österåker.

Just nu är Louise Sömnad & Idé AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Louise Sömnad & Idé AB så går det att nå dem via telefon på 08-340366 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Silow, Karl Axel Christer -Silow, Louise Yvonne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Louise Sömnad & Idé AB är Silow, Louise Yvonne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Silow, Karl Axel Christer som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .