Sindeby Information AB

Stockholms län

Information

Sindeby Information AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Sindeby Information AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sindeby Information AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Sindeby Information AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-11-30. Men sedan 1999-01-01 så har Sindeby Information AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skrakv. 33, 184 62, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sindeby Information AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Österåker arbetar för att företag som Sindeby Information AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sindeby Information AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom områdena finansiell information, journalistik, konferensarrangemang, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sindeby Information AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sindeby Information AB och det är följande personer, Sindeby, Lars Henry Artur som är född 1940 och har titeln VD, Sindeby, Lars Henry Artur som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sindeby, Berit Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sindeby Information AB är 556562-7311.