Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken)

Stockholms län

Information

Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) har haft sedan 2003-01-23. Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) så kan ni göra det genom att skicka er post till Tunnlandsv. 14, 168 36, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6425480.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) Privat, ej börsnoterat.

Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) har idag 556563-6296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken)

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med påbyggnader inom transportsektorn, person-, gods- och andra vägtransporter i beställningstrafik. Service, reparationer samt handel med motorfordon, reservdelar och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I Transport Bygg Åkersberga AB (Hökarängskiosken) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Bengt Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Bo Johan som är född 1977 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.