Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag

Stockholms län

Information

Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-28.

Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-03-31. Men sedan 2002-01-28 så har Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bullandö, 139 56, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7182560.

Österåker arbetar för att företag som Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i navigation och sjösport, båtcharter och båtuthyrning, produktion av utbildningsmaterial, förlagsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag och det är följande personer, Kyllenbeck, Sven Axel Magnus som är född 1961 och har titeln VD, Kyllenbeck, Sven Axel Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Bror Erik Urban som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Båtägarskolan Navigation & Sjösport BÄS Aktiebolag är 556567-1020.