Åkersberga Dykskola Aktiebolag

Stockholms län

Information

Åkersberga Dykskola Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Åkersberga Dykskola Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Carl Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bo Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuhs Thorström, Rickard som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnkvist, Robert Lennart Martti som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisor, Tomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Åkersberga Dykskola Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Åkersberga Dykskola Aktiebolag på telefon 08-54063622.

Bolaget skall bedriva utbildning, försäljning, resor och utfärder inom dykbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åkersberga Dykskola Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åkersberga Dykskola Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Åkersberga Dykskola Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Åkersberga Dykskola Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åkersberga Dykskola Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Åkersberga Dykskola Aktiebolag har 556567-7092 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.