Göran Palm Markbesiktningar AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom mark och byggverksamhet samt därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Göran Palm Markbesiktningar AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Göran Palm Markbesiktningar AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1999-06-29 så skapades Göran Palm Markbesiktningar AB och verksamheten är har F-skattsedel Göran Palm Markbesiktningar AB har haft det sedan 2000-01-01.

Göran Palm Markbesiktningar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-01

556571-1339 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är Göran Palm Markbesiktningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Göran Palm Markbesiktningar AB så går det att nå dem via telefon på 08-54066000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Göran Palm Markbesiktningar AB är Palm, Göran Theodor som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Boklund Palm, Ann Christine som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .