BPUNKTORO Aktiebolag

Stockholms län

Information

BPUNKTORO Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där BPUNKTORO Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. BPUNKTORO Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BPUNKTORO Aktiebolag har haft sedan 2000-01-01. BPUNKTORO Aktiebolag har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BPUNKTORO Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Skogsrundan 53, 184 63, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54067015.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BPUNKTORO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BPUNKTORO Aktiebolag har idag 556572-5677 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BPUNKTORO Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av prefabricerade villor och fritidshus, samt byggentreprenad i egen regi med inriktning på att förvärva tomter och uppföra villor, fritidshus. Bolaget kommer även utföra utåtriktad byggentreprenad. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom nämnda områden. Vidare skall bolaget bedriva tävling och uppfödning av travhästar, köp och försäljning av fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I BPUNKTORO Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Willberg, Bengt Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Willberg, Monica Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .