Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB

Stockholms län

Information

Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-10-14. Men sedan 1999-01-01 så har Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trälhavsv. 30, 184 60, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54068204.

Österåker arbetar för att bolag som Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom kakelsättning och badrumsrenovering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB och det är följande personer, Kwolek, Piotr som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kwolek, Iwona som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Piotr Kwolek TPP Kakelsättning AB är 556576-5087.