Trend O. Sellström AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Trend O. Sellström AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Trend O. Sellström AB är ett av dem. Statusen för Trend O. Sellström AB är att Bolaget är aktivt.

Trend O. Sellström AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Trend O. Sellström AB ska trivas.

Trend O. Sellström AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall internationellt och nationellt bedriva handel och affärsverksamhet, företrädesvis avseende hemelektronik och hushållsartiklar, konsultation och kompetensutveckling inom arbetsorganisationsområdet, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trend O. Sellström AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är Trend O. Sellström AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Trend O. Sellström AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54021231.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Trend O. Sellström AB är Sellström, Hans Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sellström, Anita Maria som är född 1941 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Trend O. Sellström AB har 556581-1865 som sitt organisationsnummer.