CEAB Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter CEAB Holding Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar CEAB Holding Aktiebolag i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

CEAB Holding Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-06-14 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-01-31 så har CEAB Holding Aktiebolag varit registrerat och sedan 2007-06-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är CEAB Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med CEAB Holding Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Källv. 1, 184 51, Österskär. Vi ni istället prata med CEAB Holding Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5111805.

Bolagets verksamhet är att direkt eller genom intressebolag bedriva konsultationer inom företagsstyrning, företagsförmedling samt äga och förvalta fastigheter, aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsner, Bo Åke Albert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsner, Anna Ragnhild Monica som är född 1955 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

CEAB Holding Aktiebolag har 556584-6101 som sitt organisationsnummer.