Nils G. Boström AB

Stockholms län

Information

556584-9147 är organisationsnummer för företaget Nils G. Boström AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nils G. Boström AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Nils G. Boström AB finns i.

Nils G. Boström AB har varit registrerat sedan 2000-02-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nils G. Boström AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

Nils G. Boström AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nils G. Boström AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nils G. Boström AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54063129 eller genom brev på följande adress:
Runö Gård 2, 184 41, Åkersberga

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nils G. Boström AB och det är Boström, Nils Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Kerstin Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Normann, Lena Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,