Urban Lambertson Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

556587-1653 är organisationsnummer för verksamheten Urban Lambertson Consulting Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Urban Lambertson Consulting Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Urban Lambertson Consulting Aktiebolag finns i.

Urban Lambertson Consulting Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-03-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Urban Lambertson Consulting Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Urban Lambertson Consulting Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Urban Lambertson Consulting Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Urban Lambertson Consulting Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55667790 eller genom brev på följande adress:
Riddarv. 42, 184 51, Österskär

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende IT baserade informationstjänster samt utbildning och konsultation inom ledarskap och management samt köp och försäljning av lös egendom, företrädesvis avseende värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Urban Lambertson Consulting Aktiebolag och det är Lambertsson, Karl Urban som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Staffas, Karl Fredrik Michael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,