UG Resursoptimering AB

Stockholms län

Information

UG Resursoptimering AB är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som UG Resursoptimering AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

UG Resursoptimering AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-05-02.

UG Resursoptimering AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-03-16. Men sedan 2000-05-02 så har UG Resursoptimering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Skogsrundan 22, 184 63, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på UG Resursoptimering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54022962.

Österåker arbetar för att bolag som UG Resursoptimering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för UG Resursoptimering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall lämna konsultationer inom management och organisationsplanering, assistera vid rekrytering, äga och förvalta fast och lös egendom med huvudinriktning på värdepapper samt bedriva med detta förenlig verksamhet.

Firmatecknare för UG Resursoptimering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till UG Resursoptimering AB och det är följande personer, Gustafsson, Ulf Karl Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Birgit Ingalill som är född 1948 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för UG Resursoptimering AB är 556587-3238.