COOLRIDGE AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet är att bedriva konsultation inom redovisning, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, projektledning och systemutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för COOLRIDGE AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är COOLRIDGE AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 2000-04-17 så skapades COOLRIDGE AB och företaget är har F-skattsedel COOLRIDGE AB har haft det sedan 2000-08-14.

COOLRIDGE AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-08-14

556589-5033 är organisationsnummret för företaget som finns i Österåker.

Just nu är COOLRIDGE AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med COOLRIDGE AB så går det att nå dem via telefon på 08-4620100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom COOLRIDGE AB är Tapper Calais, Susanne Margareta som är född 1964 och har titeln VD, Tapper Calais, Susanne Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Calais, Marc Staffan Walter som är född 1961 och har titeln Suppleant, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, Yng, Eva Mari som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .