Fiscalia AB

Stockholms län

Information

Fiscalia AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Fiscalia AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fiscalia AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-09-24.

Fiscalia AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-09-13. Men sedan 2009-09-24 så har Fiscalia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Repslagarg. 7 K, 753 33, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fiscalia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7811514.

Österåker arbetar för att företag som Fiscalia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fiscalia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom, bedriva ekonomisk och juridisk rådgivning, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fiscalia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fiscalia AB och det är följande personer, Åldemo, Jan Ivar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Riazi, Shohreh Tara som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fiscalia AB är 556596-8574.