L & S Ekonomisupport AB

Stockholms län

Information

L & S Ekonomisupport AB är en verksamhet som finns i Österåker. I L & S Ekonomisupport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stål, Sven-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Landers Stål, Eva Karin Marianne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L & S Ekonomisupport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå L & S Ekonomisupport AB på telefon 08-54061626.

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri, ekonomisk konsultation, bokföringstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är L & S Ekonomisupport AB av bolagstypen Aktiebolag.

L & S Ekonomisupport AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

L & S Ekonomisupport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-21 och L & S Ekonomisupport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L & S Ekonomisupport AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

L & S Ekonomisupport AB har 556597-6601 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.