Linnman Elektronik AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, konsultation och konstruktion inom området elektronik, främst strömförsörjning, switchteknik och datakommunikation. Bolaget skall även handla med värdepapper, samt därmed förenlig verksmahet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linnman Elektronik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Linnman Elektronik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 2000-11-27 så skapades Linnman Elektronik AB och verksamheten är har F-skattsedel Linnman Elektronik AB har haft det sedan 2000-12-14.

Linnman Elektronik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556600-5657 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är Linnman Elektronik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Linnman Elektronik AB så går det att nå dem via telefon på 08-54061132 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linnman Elektronik AB är Linnman, Sven Nils Johannes som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Linnman, Carola Anita som är född 1944 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .