IN HYR UT MASKIN AB

Stockholms län

Information

556602-5267 är organisationsnummer för företaget IN HYR UT MASKIN AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IN HYR UT MASKIN AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som IN HYR UT MASKIN AB finns i.

IN HYR UT MASKIN AB har varit registrerat sedan 2000-12-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för IN HYR UT MASKIN AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

IN HYR UT MASKIN AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IN HYR UT MASKIN AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med IN HYR UT MASKIN AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hjalmar Danells v. 4, 128 64, Sköndal

Bolaget skall bedriva förmedling och uthyrning av entreprenadmaskiner och byggfordon, äga och förvalta bolag med motsvarande inriktning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IN HYR UT MASKIN AB och det är Blomqvist, Bror Arne som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Göthe, Gunvor Birgitta som är född 1930 och har titeln Suppleant, Olofsson, Bengt Kjell som är född 1950 och har titeln Revisor, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,