Kakel i Tak Sverige AB

Stockholms län

Information

Kakel i Tak Sverige AB är ett bolag som finns i Österåker. I Kakel i Tak Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Röstlund, Per Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalunde, Patrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Malmberg, Liselott som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kakel i Tak Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kakel i Tak Sverige AB på telefon 08-54088108.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, kakelsättning, konsultverksamhet inom plattsättningssektorn och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kakel i Tak Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kakel i Tak Sverige AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kakel i Tak Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-06-11 och Kakel i Tak Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-06-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kakel i Tak Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kakel i Tak Sverige AB har 556609-7084 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.