Itcorpmedia AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Itcorpmedia AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Itcorpmedia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Itcorpmedia AB är momsregistrerat sedan2002-06-06 och har organisationsnummer 556620-4268.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54020328 alternativt besöka eller skicka post till Itcorpmedia AB på följande adress Knipv. 98, 184 62, Åkersberga.

Itcorpmedia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-05-23.

I Itcorpmedia AB så sitter följande personer i styrelsen: , Arnfjell, Karl Roger som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tidningsproduktion, förlagsverksamhet och annan mediaproduktion på papper och digitalt. Kurser, konferenser, konsulverksamhet, rådgivning och uppdragsverksamhet i dessa och nära anliggande områden är också relevant för driften.