SEMIKA AB

Stockholms län

Information

SEMIKA AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som SEMIKA AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SEMIKA AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-04-28.

SEMIKA AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-04-17. Men sedan 2005-04-28 så har SEMIKA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Banv. 24 A, 184 50, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SEMIKA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54088626.

Österåker arbetar för att företag som SEMIKA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SEMIKA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva hotell-. restaurang, kafe- och konferensverksamhet, lokaluthyrning, konsultverksamhet inom affärsutveckling, projektledning och management samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SEMIKA AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Leif Christer Ingemar -Karlsson, Sylvia.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SEMIKA AB och det är följande personer, Karlsson, Leif Christer Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sylvia som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nordlander, Ingrid Marie som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SEMIKA AB är 556626-5913.