Mekonomen Åkersberga Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mekonomen Åkersberga Aktiebolag är ett bolag som finns i Österåker. I Mekonomen Åkersberga Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Hans Roland som är född 1949 och har titeln VD, Jansson, Hans Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Maths Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mekonomen Åkersberga Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mekonomen Åkersberga Aktiebolag på telefon 08-54085126.

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och bilreservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mekonomen Åkersberga Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mekonomen Åkersberga Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mekonomen Åkersberga Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-06 och Mekonomen Åkersberga Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mekonomen Åkersberga Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Mekonomen Åkersberga Aktiebolag har 556632-9966 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.