Eastcut AB

Stockholms län

Information

Eastcut AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Eastcut AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eastcut AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Eastcut AB har haft sedan 2003-05-08. Eastcut AB har funnits sedan och 2003-05-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eastcut AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rallarv. 17 B, 184 40, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54410600.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eastcut AB Privat, ej börsnoterat.

Eastcut AB har idag 556640-1518 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Eastcut AB

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med dataprodukter, försäljning av installationstjänster, utbildning, äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Eastcut AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäck, Claes Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Karin Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .