Wästergården i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Wästergården i Stockholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Wästergården i Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Wästergården i Stockholm AB är momsregistrerat sedan2003-12-11 och har organisationsnummer 556641-3588.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-9663733 alternativt besöka eller skicka post till Wästergården i Stockholm AB på följande adress Harvv. 15, 184 33, Åkersberga.

Wästergården i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-12-11.

I Wästergården i Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Olof Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning av personal inom främst lager- och logistikhantering samt försäljning av reseeffekter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.