Jesper Frödin Rör AB

Stockholms län

Information

556642-3504 är organisationsnummer för verksamheten Jesper Frödin Rör AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jesper Frödin Rör AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Jesper Frödin Rör AB finns i.

Jesper Frödin Rör AB har varit registrerat sedan 2003-03-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jesper Frödin Rör AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

Jesper Frödin Rör AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jesper Frödin Rör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jesper Frödin Rör AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54068150 eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 24, 184 50, Åkersberga

Bolaget skall bedriva installations- och servicearbeten inom rör- och ledningsbranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jesper Frödin Rör AB och det är Frödin, Jesper Sven Ulric som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cantacuzino, Alexandra Helena E som är född 1967 och har titeln Suppleant, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,