NAVICS i Österåker Aktiebolag

Stockholms län

Information

NAVICS i Österåker Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där NAVICS i Österåker Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. NAVICS i Österåker Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket NAVICS i Österåker Aktiebolag har haft sedan 2003-08-04. NAVICS i Österåker Aktiebolag har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till NAVICS i Österåker Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjärilsv. 22, 184 38, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2772443.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är NAVICS i Österåker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

NAVICS i Österåker Aktiebolag har idag 556644-1712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för NAVICS i Österåker Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhetskonsulting inom ledningsområdet. Rådgivning i försvarsfrågor. Personaluthyrning. Agenturverksamhet. Förvaltning av fast och lös egendom. Organisationsrådgivning. Filmproduktion. Teambildning. Kick-off. Gruppdynamisk träning. Transporter till lands och sjöss. Rådgivning i nautiska frågor. Navigationsutbildning. Seglingsutbildning.

I NAVICS i Österåker Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordbeck, Björn Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordbeck, Barbro Anita Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ericson, Magnus Patric Germund som är född 1968 och har titeln Revisor, Patric Ericsons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .