Ocius AB

Stockholms län

Information

Ocius AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Ocius AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ocius AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ocius AB har haft sedan 2003-08-28. Ocius AB har funnits sedan och 2003-08-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ocius AB så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Västanbergsv. 6, 184 91, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8150404.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ocius AB Privat, ej börsnoterat.

Ocius AB har idag 556646-6966 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ocius AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dataområdet såsom programutveckling samt foto och film även som idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och redovisning samt bedriva handel med grillar, grilltillbehör och livsmedel, produktutveckla grillar, grilltillbehör samt grillrecept och därmed förenlig verksamhet.

I Ocius AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grönlund, Bill Mikael som är född 1967 och har titeln VD, Grönlund, Bill Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Anne Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .