Claim it AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall importera, exportera, köpa och sälja bristvaror inom IT, telecom och medicinteknisk utrustning. Förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva finansiell verksamhet med undantag av sådan verksamhet som avses i lag om kreditmarknadsbolag och lag om bankrörelse samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Claim it AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Claim it AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 2003-09-22 så skapades Claim it AB och bolaget är har F-skattsedel Claim it AB har haft det sedan 2004-06-17.

Claim it AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

556649-3218 är organisationsnummret för bolaget som finns i Österåker.

Just nu är Claim it AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Claim it AB så går det att nå dem via telefon på 08-54065050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Claim it AB är Sundstén, Bo Jonas som är född 1967 och har titeln VD, Sundstén, Bo Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Mats som är född 1956 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .