Gottfriedz Bygg AB

Stockholms län

Information

Gottfriedz Bygg AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Gottfriedz Bygg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gottfriedz Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-05.

Gottfriedz Bygg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-11-10. Men sedan 2004-02-05 så har Gottfriedz Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gudingv. 15, 184 61, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gottfriedz Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4414614.

Österåker arbetar för att företag som Gottfriedz Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gottfriedz Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gottfriedz Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gottfriedz Bygg AB och det är följande personer, Gottfriedz, Hans Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gottfriedz, Lisa Zara Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Laurell, Frans Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Laurell, Karin Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gottfriedz Bygg AB är 556651-5242.