Sakari Johansson AB

Stockholms län

Information

Sakari Johansson AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Sakari Johansson AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sakari Johansson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sakari Johansson AB har haft sedan 2004-04-22. Sakari Johansson AB har funnits sedan och 2004-04-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sakari Johansson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lavettv. 22, 184 60, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2237036.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sakari Johansson AB Privat, ej börsnoterat.

Sakari Johansson AB har idag 556654-7344 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sakari Johansson AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administrativa processer och system ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sakari Johansson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jauhiainen Johansson, Simo Sakari som är född 1965 och har titeln VD, Jauhiainen Johansson, Simo Sakari som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Liselotte Marie som är född 1971 och har titeln Suppleant, Dahl, Leif Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, DUO Revision AB som är född och har titeln Revisor, .