Roslagens Tyghus AB

Stockholms län

Information

Roslagens Tyghus AB är ett bolag som finns i Österåker. I Roslagens Tyghus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wägner, Anna Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Yxfeldt, Gunilla Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Roslagens Tyghus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Roslagens Tyghus AB på telefon 08-54350900.

Bolaget skall bedriva försäljning av tyg, textilier, symaskiner, heminredningstillbehör, gardinstänger, sybehör, sömnad och kursverksamhet inom sömnad (heminredning och mode), design och försäljning av egna produkter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva uthyrning av personal till hälso och sjukvården och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Roslagens Tyghus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Roslagens Tyghus AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Roslagens Tyghus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-15 och Roslagens Tyghus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Roslagens Tyghus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Roslagens Tyghus AB har 556655-7517 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.