Nya System & Ideér, NSI AB

Stockholms län

Information

Nya System & Ideér, NSI AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Nya System & Ideér, NSI AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya System & Ideér, NSI AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-02-11. Men sedan 2004-10-21 så har Nya System & Ideér, NSI AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Notvarpsv. 2, 184 70, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya System & Ideér, NSI AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54024043.

Österåker arbetar för att företag som Nya System & Ideér, NSI AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya System & Ideér, NSI AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva innovationsverksamhet samt handel med värdepapper och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya System & Ideér, NSI AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya System & Ideér, NSI AB och det är följande personer, Nordqvist, Leif Ola som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nya System & Ideér, NSI AB är 556655-9489.