PE Construction AB

Stockholms län

Information

PE Construction AB är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som PE Construction AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PE Construction AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-12-09.

PE Construction AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-03-17. Men sedan 2004-09-30 så har PE Construction AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lönnv. 2, 184 43, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PE Construction AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4102730.

Österåker arbetar för att verksamheter som PE Construction AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PE Construction AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, förvaltning, underhåll och försäljning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PE Construction AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PE Construction AB och det är följande personer, Piatkowski, Piotr som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindberg, Lars Gunnar Viktor som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Piatkowska, Ewa som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PE Construction AB är 556657-9198.