Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ)

Stockholms län

Information

556658-5963 är organisationsnummer för företaget Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) finns i.

Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) har varit registrerat sedan 2004-03-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-16.

Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) så kan ni göra det på telefon genom 08-54061620 eller genom brev på följande adress:
¤STATIONSGRÄND ¤5 ¤, 184 50, Åkersberga¤åkersberga

Bolaget skall bedriva restaurang med bar, catering och fast food samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Van Rijn Restaurang AB (THE GRAND CAFÉ) och det är van Rijn, Ronaldo Cornelis Gerardus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, van Rijn, Manuela Louise Hermina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, Lejonhird, Jan Patric som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,