Schoeneck Corporation AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Schoeneck Corporation AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Schoeneck Corporation AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Schoeneck Corporation AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556663-6162.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-12237 alternativt besöka eller skicka post till Schoeneck Corporation AB på följande adress Saxofong. 16E, 943 33, Öjebyn.

Schoeneck Corporation AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Schoeneck Corporation AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Schoeneck, Alexander som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Schoeneck, Angeliqa som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att konsultera tjänster inom dagligvaro handeln. Samt kapital- och fastighetsförvaltning.