Slottsparkens Garage AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Slottsparkens Garage AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Slottsparkens Garage AB är ett av dem. Statusen för Slottsparkens Garage AB är att Bolaget är aktivt.

Slottsparkens Garage AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-30. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Slottsparkens Garage AB ska trivas.

Slottsparkens Garage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra bil- och båtreparationer, uthyrning lager platser, handel med motorfordon, båtar samt tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slottsparkens Garage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Slottsparkens Garage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Slottsparkens Garage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7348979.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Slottsparkens Garage AB är Jarbeck, Bengt Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pihlgren, John Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarbeck, Agneta Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Pihlgren, Eva Annika Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Slottsparkens Garage AB har 556667-3785 som sitt organisationsnummer.