Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB

Stockholms län

Information

Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-03-03.

Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-27. Men sedan 2005-03-03 så har Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kemistv. 10, 183 79, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50169000.

Österåker arbetar för att bolag som Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall sälja konsulttjänster inom utbildning och företagsledning, köpa, sälja och hyra ut kommunikationsutrustning, fordon och båtar, förvalta fastigheter och värdepapper, förmedla finansiering, försäkringar samt bedriva finansiell verksamhet med undantag av sådan verksamhet som avses i lag om kreditmarknadsbolag och lag om bankrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB och det är följande personer, Asp, Rickard Conny som är född 1968 och har titeln VD, Tennström, Carl Alexander som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Rickard Conny som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Westerlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Nordic Technology Distributors - Nortech Networks AB är 556669-2801.